Bona acollida d’Ergokids al Badalona Home Design

29/05/2015 | Blog

Ergokids ha participat a la segona edició de la Badalona Home Design que ha tingut lloc a l’antic edifici de Correus de Badalona i que va finalitzar el passat 17 d’abril.

DSC_6665L’espai plantejat per Ergokids ha tingut molt d’èxit entre les famílies que han visitat aquest any l’exposició de disseny. Unes 20.000 persones han passat per l’edifici i els nostres visitants han valorat l’aposta que fa Ergokids per adaptar els mobles als més petits, potenciant la seguretat i escollint materials de qualitat. Els mobles exposats pertanyien a la col·lecció Encaix, dissenyada per l’arquitecte Gerard Martínez de l’estudi Claudevoltes i que es presentava per primer cop al públic i també a la col·lecció Albera Llar,  que es utilitzada des de fa més de vint-i-cinc anys a moltes escoles bressol de Catalunya. Aquesta selecció ha sorprès a petits i grans per la seva senzillesa, originalitat i adaptabilitat.

DSC_6596L’espai Ergokids no només ha sigut una exposició dels nostres mobles si no també un punt de participació, interacció i joc. La Judit i la Paula han estat acompanyant i dinamitzant els diferents punts de participació i gràcies a la col·laboració amb l’estudi de disseny gràfic Pixtin i l’ambientació duta a terme per Espais Duals, l’equip de disseny Ergokids ha aconseguit transmetre la idea de moble evolutiu, adaptable i modular.

Al nostre Facebook trobaràs les imatges de l’espai que van fer els nostres visitants, que van participar al sorteig de vals de descompte a la nostra botiga. Felicitats als guanyadors!

DSC_6595 DSC_6659DSC_6631 DSC_6617