Pedagògics

La llar que un nen es troba quan arriba a casa està pensada per la convivència entre adults. S’acostuma a adaptar un espai separat que permeti donar acollida al nou nat amb la idea que hi ha d’haver un espai per a l’infant i un altre per als adults. Però aquesta distinció tan habitual no s’adiu amb l’experiència d’un nombre cada vegada més gran de famílies. Els infants, des de molt petits, trien de ser “un més” i no algú diferent i a part dels altres.

Cada cop són més les noves famílies (parelles o no) que pretenen fer les coses d’una altra manera.

Aquestes noves famílies son a les que ens dirigim, proposant-los un nou tipus d’equipament per mòduls, que pretén donar resposta al que serà la vida de la família en els primers anys de convivència, tenint en compte l’arribada del primer fill.

L’equipament per mòduls permet anar adaptant els espais, tot afavorint la interacció de tots els membres de la família, són mobles que ajuden als espais de trobada, que a mesura que els nens es van fent grans, també van transformant-se.

Amb aquests nous equipaments iniciem un camí d’apropament a les bones pràctiques de criança i a la possibilitat d’aconseguir una convivència familiar més relaxada i a la descoberta de compartir valors més sans i respectuosos entre tota la família.