Zona d’experimentació per als més petits a la Badalona Home Design

15/03/2015 | Blog @en

Ergokids a la Badalona Home Design

Ergokids participa en la segona edició de la Badalona Home Design que aquesta primavera té lloc a l’antic edifici de Correus de Badalona, situat a la Plaça Assemblea de Catalunya.

Entre el 23 d’abril i el 17 de maig, una trentena d’empresaris del sector del disseny i l’interiorisme decoren aquest cèntric edifici en desús, en la segona edició d’una experiència que es va estrenar l’any passat a la Casa de la Clara Arnús al parc del mateix nom.

La zona dissenyada per Ergokids no serà un mer aparador, sinó una invitació a experimentar i una oportunitat immillorable per veure els mobles en acció. L’espai es planteja com un ‘mirall’, amb dos espais diferenciats pel color i on trobem els mateixos mobles, però diferenciats pel seu ús. En un trobem representat el món infantil i a l’altre el juvenil o adult. Els mobles d’Ergokids tenen una dualitat, que es reflecteix en l’espai, creixen i s’adapten a mesura que el seu usuari (primer un nen, després un jove i finalment un adult) així ho necessiten.