Pikler®

FABRICANT AUTORITZAT PIKLER®

L’Associació Pikler d’Hongria i la Fundació Lóczy, hereves i gestores de l’obra d’Emmi Pikler, els últims anys han realitzat accions per la protecció del nom Pikler®.

A tal efecte, s’ha registrat una patent a nivell de la Unió Europea, per tal de garantir l’alta qualitat de les activitats relacionades amb el nom Pikler®. I, per altra banda, també s’han registrat les patents corresponents en els apartats de mobles i joguines, per garantir els mobles i aparells de joc i moviment relacionats amb la pedagogia Pikler®.

Paral·lelament, s’ha formalitzat un grup de treball format per l’Ass. Pikler d’Hongria, l’Inst. Lóczy, l’Escola Infantil Emmi Pikler i empreses europees, de solvència reconeguda i amb una dilatada experiència en la fabricació de mobles i aparells Pikler®.

Ergokids-Albera forma part del grup de treball que, des de l’any 2016, s’ha reunit en diverses ocasions, a la seu de l’Associació Pikler a Budapest, portant a terme un minuciós treball per a definir els estàndards de qualitat i ergonomia dels mobles i aparells Pikler®.

Com a resultat d’aquest treball, s’han definit els mobles i aparells que es consideren Pikler® originals, establint els paràmetres, els materials, el mètode d’ús i les condicions pedagògiques d’aplicació.

Aquest és l’únic logotip que acredita els fabricants que formen part d’aquest grup de treball i els únics autoritzats a utilitzar el nom Pikler® per els mobles i aparells que fabriquin.