Què fem

Els infants creixen molt ràpid, més del que els adults voldrien. La roba i les sabates els queden petits d’un any a l’altre, i aquella joguina que els entreté avui, demà restarà potser al fons de l’armari.

Però, i el mobiliari? Segueix aquest mateix estressant patró? Podem utilitzar els mateixos mobles en totes les edats? 

Ergokids vol demostrar que sí, que és possible.

Ergokids

Oferim mobiliari d’alta qualitat, pensat i dissenyat en funció de l’edat dels més petits, adaptant-lo a la mida del seu cos a mesura que es va desenvolupant.

Durant els primers anys de vida, els nens i les nenes necessiten mobiliari adaptat a les seves característiques antropomètriques i funcionals canviants.

En els nostres productes tenim en compte criteris de qualitat, ecodisseny i sostenibilitat i valorem sempre el vessant pedagògic dels mobles. Aquest és el nostre compromís.

La utilització de mobiliari amb un disseny adaptat a les seves necessitats funcionals millora l’aprenentatge i la seguretat en aquest període. Per això us apropem els nostres productes, basats en l’experiència de molts anys en la fabricació de mobles per a infants. També hem recollit una Selecció de productes d’altres fabricants que acompleixen els nostres criteris.